Even voorstellen..

Dit is dé taarten en tussendoortjes website van Marjon. Ik ben 29 jaar, woon in Oud-Rijswijk en je raadt het al mijn passie is bakken!

Een passie voor lekker eten, bakken en koken heb ik altijd al gehad. Als Brabantse bourgondiër ben ik 8 jaar geleden verhuisd naar die mooie stad achter de duinen, Den Haag! Sinds ik twee jaar geleden met mijn vriend ging samenwonen en mijn keuken twee keer zo groot werd is mijn bak verslaving alleen maar gegroeid. Die knalrode Kitchenaid op het aanrecht maakte mijn droom compleet!

Twee jaar geleden..

..ben ik begonnen met een eigen bak Instagram account en heb ik mijn zus, Suzanne, kunnen overtuigen om samen op een markt onze baksels te verkopen. Wat hebben wij genoten van het bakken van s’ochtends vroeg tot diep in de nacht om de volgende dag onze kraam bezoekers blij te maken met al dat lekkers.

Taarten, (gezonde) tussendoortjes, smoothiebowls, repen, cakes, choco rotsjes, ik vind het allemaal geweldig om te maken! Maar ik kan het helaas niet allemaal zelf opeten. Daarom ben ik sinds vorig jaar ook steeds meer buren en vrienden blij gaan maken met mijn gezonde (vegan) tussendoortjes. Op bestelling bak ik, hobbymatig, in het weekend voor ze. Lage prijzen, want ik vind het super leuk om te doen. Het geld dat overblijft steek ik in nieuwe ingrediënten of bakbenodigdheden. De keuken puilt al uit, maar het kan altijd meer!

Ik vind het super leuk..

..om ook voor u te bakken. Op deze website heb ik wat foto’s geplaatst van mijn baksels, maar uiteraard sta ik ook open voor andere wensen! Ophalen kan bij mij thuis in Oud-Rijswijk, maar langs brengen behoort ook tot de mogelijkheden!

Veel liefs,
Marjon